1) بررسی لیست کلمات کلیدی و اضافه کردن کلمات جدید
کلمات کلیدی کمپین شما امکان دارد با گذشت زمان ، کمتر جستجو شوند یا افراد جستجوکننده به استفاده از کلمات جدیدی روی بیاورند. همچنین ممکن است استفاده از برخی کلمات کلیدی مهمی را به فراموش سپرده باشید که میتوانند درآمد بیشتری برای کسب و کار شما داشته باشند. بنابریان مهم است کلمات کمپین خود را مورد بررسی خود قرار دهید. امکان بررسی کلمات (مانند تعداد جستجو، کلمات مشابه و …) در ابزار Keyword Planner گوگل ادز وجود دارد. بهتر است کلمات کلیدی جدید خود را در ادگروپ مرتبط قرار دهید. اگر ادگروپ مرتبطی با آن کلمات وجود ندارد ، یک ادگروپ ایجاد کنید.
این کار شما سبب میشود صفحه لندینگ شما با کلمات کلیدی مرتبط بیشتری نمایش داده شود و تبلیغات مرتبط به معنی کوالیتی اسکور بالاتر، پایین آمدن هزینه تبلیغات گوگل و بیشتر شدن نرخ تبدیل است. اگر برای بهینه سازی یک کلمه کلیدی اقدام کرده اید و نرخ کلیک آن کمتر از یگ درصد بوده، بنابراین بدون تردید دکمه حذف آن را بزنید. بعضی اوقات برای بهینه سازی تبلیغات گوگل ادز حتی موجب میشود برخی از کلمات کلیدی خود را از کمپین حذف کنید.


2) استفاده از انطباق های کلمات کلیدی
4 انطباق کلمه کلیدی در گوگل ادز وجود دارد که استفاده از آنها برای بهینه سازی تبلیغات گوگل یک امر حیاتیست . هر مورد از آنها میتوانند با توجه به استراتژی های کمپین نقش مهمی در بهینه سازی داشته باشند.
- انطباق Broad: آگهی تبلیغاتی شما را با توجه به عبارات جستجو شده نزدیک به کلمه کلیدی تعیین شده نمایش میدهد. انطباق Broad بیشترین تعداد کلیک و نمایش را دراست .
- انطباق Broad Modifier: این مورد انطباق مدیریت شده براد است. لازم است در یک جستجو کلمه کلیدی شما موجود باشد؛ در غیر این صورت نمایش داده نمیشود.
- انطباق Phrase: با این انطباق، نمایش آگهی تنها با کلمات کلیدی شما امکان پذیر است. هدفمند تر از Broad است و اگر قبل یا بعد از کلمه کلیدی شما عبارت دیگری استفاده شده باشد، تبلیغات به کاربر نشان داده میشود.
- انطباق Exact: این انطباق تنها با جستجوی کلمه کلیدی تعیین شده، آگهی تبلیغاتی را به کاربران نمایش میدهد. ممکن است کلیک کمی دریافت کنید، بنابراین مهم است کلمات پرجستجو و با اهمیت را مورد هدف قرار دهید.

3) بهبود صفحات لندینگ و پیام های تبلیغاتی
تقریبا هر زمانی این توانایی رو دارید که صفحه لندینگ خود را ویرایش کرده و پیام تبلیغاتی خود را بهبود دهید. گوگل ادز هیچ هزینه اضافی برای آزمایش آگهی از تبلیغ دهندگان از شما نمیگیرد ؛ درنتیجه شما میتوانید چند آگهی را با بهترین آگهی کمپین های خود مقایسه کنید. سپس میتوانید با توجه به نتایج بدست آمده کمپین های آینده خود را ایجاد نمائید.
نیز میتوانید لندینگ پیج های خود را با یکدیگر مقایسه کنید. به عنوان مثال، میتوانید کلیک های تبلیغاتی لندینگ ها را تقسیم کرده تا متوجه شوید کدام صفحه بهترین عملکرد را ثبت کرده است . بنابراین میتوانید میزان مفید بودن صفحات خود را متوجه شوید. همچنین شما این امکان را دارید تا موارد بسیاری را در لندینگ پیج خود تغییر دهید، اما بهتر است اولویت خود را روی پیشنهادات، فراخوان های اقدام و پیام های تبلیغاتی خود بگذارید. با آزمایش های A/B میتوانید به نتایج موثر دست پیدا کنید و بهترین روش برای اجرای کمپین های تبلیغاتی را بدست بیاورید. اما بهتر این است که همیشه صفحات خود را برای ارائه کیفیت بالا به کاربر بهبود دهید ؛ در این صورت میتوانید عملکرد تبلیغاتی بهتری داشته باشید.
4) زمان بندی صحیح کمپین برای در دسترس بودن مشتری
با کمپین گوگل ادز هر زمان که مشتریان به خدمات یا محصولات شما نیازمند باشند در دسترس آنها خواهید بود. با زمانبندی صحیح کمپین ها میتوانید با اختیار خود کمپین تبلیغاتی را در معرض دید مشتریان قرار دهید. امکان دارد به دلیل محدودیت های زمانی مانند زمان های غیر کاری امکان ارائه خدمات به مشتریان را نداشته باشید؛ در این مورد میتوانید با ایجاد یک زمانبندی مناسب، تبلیغات گوگل ادز را بهینه سازی نمایید . باید این مورد را بدانید که کمپین گوگل ادز در همه روز و همه ساعت هفته فعال است. شما میتوانید در بخش تنظیمات، زمانبندی مورد تایید خود را وارد کرده تا در زمان های استراحت و غیر کاری، آگهی شما به کاربران مورد نمایش درنیاید . با انجام این بهینه سازی ها میتوانید هزینه های مربوط به تبلیغات را کاهش و بهبود ببخشید.
البته اگر یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید، بهتر این است که آگهی خود را پیوسته در دسترس کاربران قرار دهید. به عنوان نمونه ، فروشگاه های اینترنتی میتوانند زمان هایی که تعداد بیشترین خرید در روز اتفاق میافتد را شناخته و پیشنهادی های قیمت (Bid) بیشتری برای آن زمان از روز ارائه کنند تا شانس بیشتری برای جذب مشتری داشته باشند.